Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı bilim çekmek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapları son kademe önemlidir. Yangını kontrol altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz derunin tembel pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin derunin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedili durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı kadar bu peklik süresi 20 ile 180 dakika beyninde değalışverişebiliyor. Fakat bu baplar top yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak derece muhkem. Neticeta kapılar cihetıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde mutlaka yanacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına Yangın kapısı istanbul fiyatı karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir başka özelliği kilit + cenah seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları, yangın güvenliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz yangın kapısı aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yarar bedel politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page